2018. október 16., kedd

Lehetek én is

Rendkívüli hírek sokkoltak, azt hiszem a vég már elkezdődött. Tényleg nem lehet otthon már jobbra számítani. Két öreg embert 13 évre lecsuktak, mert meg akarták ölni a Ge×it, gyorsított eljárás és már ülnek. Ma megszüntették - amióta a fityesz van hatalman, azóta lebegtetették- a Lakástakarék állami támogatását, azaz hatályon kívül helyezték a Lakástakarék törvényt, hihetetlen gyorsan. Mármint, hogy tegnap megszavazták, ma megjelent a Közlönyben és mától hatályos. Ilyen gyors bepikkelyezést persze például a családon belüli erőszak megelőzését szolgáló rendelkezéseknél nem találunk. Ami persze nem csoda, hiszen a honatyák többsége maga is családon belül erőszakoskodik, ver és egyebek.  De valakinek főznie és mosnia kell.
 A gyermekvédelmi törvényről ma sincs hír.
 Igazi.
 Tegnap is meghalt egy gyermek a magyar egészségügy áldozataként.
 Természetes (sic!) a hajléktalanok elleni intézkedések megszigorítása, miközben a világ minden felvilágosodott helyein hajléktalanoknak építenek lakásokat. Például nálunk, Salzburgban tegnap adták át lakásokat. Az indoklást csak azért írom ide, mert itt nem kérdezik hogy jutott ide, hanem segítenek. Utána gondolkodnak, hogy milyen egyéb támogatásra volna szüksége.
Otthon még mindig a gigantikus megalomán beruházások idejét éljük a mi adónkból, pénzünkből. Stadionok, a legutolsó megye 3-as csapatnak, határon innen és határon túl. Szegedében is épül, de villámgyorsan átnevezték Ifjúsági Központnak, ami az Izabella mellett épül, miközben a jól működő sportcsapatoknak sem helyük, sem hátterük nincs. Aki nyal, annak van. Mindenkinek el kell adnia magát, nincs kicsi qurválkodás, csak nagy.
Lassan átszakad a gát...




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése