2019. február 25., hétfő

NOLA-New Orleans, a jazz városa

Elindultunk New Orleansba, ami 5 órát jelent Houstonból. Természetesen mi szólna a kocsiban? A  Propellerheads, csakis. A jó kis utazós zenénk, a nyaralásos, utazós emlékek feltódultak.



 Adrival nagyon jó volt, utoljára legalább 6-7 éve bulikáztunk együtt. Jó kis szállodát talált, középkategóriásat, hiszen jó kis kedvezménye van, nyilvánvaló. Végül is szállodaigazgató. :)
Az út is csodás volt, a jazz miatt nagy várakozás előzte meg részünkről. Amerika csodálatos, ráadásképp Adrikával. A non plus ultra. Ott a boldogság, ahol a család. Nagyon élveztük az együtt töltött időt. Igazán csodás napok voltak, minden este buli, illetve egyfolytában buliztunk, hiszen ez a város ilyen. A French Quertierben egymást érték a music clubok, kávézók, éttermek, mindenféle variációban. A Mississippi zúgása és a ködbe vesző hajók, felhőkarcolók és a 300 éves város kultúrája lenyűgözött bennünket. Az Atlanti óceán közelgése miatt folyton esett valami, tisztára, mint Salzburgban. És a jazz, jazz, jazz mindenhol. Forever jazz. Nem bírtuk abbahagyni.
Sörkóstoló és aligátorfalatkák, lemezmustra, parkok, galériák, mindenféle művészet, utcabuli, utcaművészet, kézműves csinálmányok, fegyvergyűjtemény, buli, hurrikánkoktél, Baleys, meg amit akartok. De a lényeg az volt, hogy együtt voltunk, együtt csináltunk mindent.















































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése