2019. március 20., szerda

Jó kapcsolatok a létezés kulcsa

Bandáztunk egyet és kipróbáltuk a roadmoviet. Naja, Ausztira csodás. Azok a hegyek, meg völgyek, kanyarok, meg a próbapálya háromsávval és 140 km/órával Linz előtt és után. Igaz, hogy a hangom elment, biztos túl sokat beszéltem. Állandóan és mindig. Ja és magyarul, ahogy imádok és tudok is.  Ez már csak ilyen. Az anyanyelv varázsa.
Csak csajok. Totálisan klassz. Pizsiparty és fuccsba ment alkoholizálás. A borosüveg, amelyben a párom diópálesze volt, amit utálok. Na meg a habzóbor, bár pezsgőnek hittem, furcsa íze volt. Ki ne hagyjam a szürkebarátot, ami kissé más volt a megszokottnál. Szóval csak a nevetgéltünk-csevegtünk-titkokat osztottunk meg, azaz jól éreztük magunkat, ahogy kell. Na a kávé viszont elfogyott, ahogy kell. Habbal és anélkül.Meg a sütik.
Az a jó barátokban, hogy ott vannak, amikor kell. Beszélnek veled és megölelnek, támogatnak és segítenek. Néha megmondják neked, de ez is így jó. Hisz, kire támaszkodhatnál, ha nem rájuk. Ki mondja meg neked, ha nem látod a fától az erdőt? Ha csak egy szemszöged van...A fókusz mindig más értelmet mutat. A jó barát mellett kiteljesedsz, eléred a céljaidat és még jól is érzed magad.  Ezek a fontos dolgok az életben. A jó kapcsolatok. Ami nélkül nem megy.
Bandáztunk, pizsipartiztunk, megváltottuk a világot, ahogy kell.










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése