2018. november 23., péntek

Black Friday, ahol a vágyak összeérnek

Na mit szólsz, először egy kávé, aztán jöhet a többi. Igazán csak most tudunk kényelmesen vásárolni, hiszen el sem hinnéd, itt Salzburgban minden bezár hatkor. Így aztán, ha dolgozunk, jól össze kell szervezni és futni a munka után. Így aztán, életünkben először shoppingolni voltunk, természetesen a Designer Outletben. Természetesen először kávé, a szokásos jeges -hideg krémes élvezet. Aztán néztünk a listánkat. Most én kipróbáltam az epres jeges-hideg krémkávét. Fantörpikus.
Először farmert kellett vennünk Apcikának. Szegénykémnek még a méretét sem tudtuk. Habár az eladónő ránézett és egy pont jót húzott elő. Nahát, ez tudja. :)A Mustángban voltunk. Kifejezetten kicsit hagyományosabb kék farmert szeretett volna. Hát megvolt ez is. Mintha ráöntötték volna. A pénztárnál a csaj szólt, hogy ha még valamit veszünk az már csak 1 Euró lesz. Így vettünk. :)Rózsaszín farmert nekem. Ezer éve nem volt farmerem.
Persze nem itt kezdtük. Hanem a Converse-nél, tudod, Nikike miatt. Ebben nem fáj a lába. Kértünk tőle útmutatást, hogy hanyas, meg milyet szeretne. Aztán bementünk és megláttuk a vágyát. Itt is a pénztárnál szóltak, ha még egyet veszünk, még lejön az 50%. Így vettünk.
Gondolom, így alakul ki a bevásárlóitisz. Volt aki húzós nagy bőrönddel jött és csak vette és pakolta. Mint Anita Londonban, muszáj volt vegyen még egy bőröndöt és inkább fizetett az extra csomagért a repülőn. Azért szemlélődtünk, mert igen érdekes és tanulságos is volt. A Michael Korsnál olyan hosszú sor állt, hogy a bejáratig ért. Azt hinnéd, ingyen osztogattak táskákat, de nem. 199 Euróért lehetett egy darabot venni. A vásárlás után beültünk egy pizzára, ami persze a nyomába sem ér az enyémnek, de jól esett. Ott láttuk a világ legboldogabb tinilányát anyukájával, amint előhúzza a Michael Kors hátizsákját és tapogatja hatalmas mosollyal. Mindenki megbámulta leplezetlenül. Ma biztos jó forgalmat bonyolítanak itt, meg az egész komplexumban. Végül is karácsony lesz mindjárt. Mi is gondolkodtunk, beszélgettünk, aztán arra jutottunk, hogy visszamegyünk a Mustángba, mert Apcikának nincs városi téli bakancsa. Aztán csak vettünk még azt is. Akkora pakkal jöttünk haza a busszal, hogy csak na. Megállapítottuk, hogy ennyi új ruhánk talán egész eddigi életünkben nem volt.
Persze a kijáratnál a nagy platánt úgy feldíszítették, hogy teljesen fenyőfa jellege lett. Végül is advent lesz. Nemsokára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése