2011. május 13., péntek

Nyolc gombóc esete:)

Szóval az úgy történt, hogy megbeszéltük a fagyizást a csajokkal. Az isteni teammel:) Ennél jobb csapat nincs is. Munkában és pihenésben, idegességben, csatában és békében. Nagyon tuti. Kreatívak vagyunk és lelkesek, elszántak és kedvesek, reálisok és naivak, cselt szövők és hadiösvényen taposó, ármányba botló jóindulatúak. Egyszóval szopunk és nyalunk, igény szerint! :) Éva kedves kifejezésével élünk ma mindennap.
Emiatt gyűltünk össze egy nyalásra, hogy végre ne csak virtuálisan tegyük, nem a saját akaratunkból. A hely isteni volt, Szamos Marcipán fagyizójába ültünk be, egészen a teraszra.:) Fényes délben, gép zöldeskék fénye nélkül, csakúgy. Hárman, ahogy kerek egész vagyunk. Megdumáltuk az élet dolgait, különös tekintettel a miénk közös szálaira. Egyszerűen elképesztően kellemes volt, annyit nevettünk, hogy még a könnyünk is kicsordult. Természetesen a rangidősünknek nem. Tökéletes pókerarccal adta.:) Ezt majd még el kell sajátítsuk, úgyhogy leckéket vettünk.:)Öt gombóccal kezdtük, meg mindenféle öntettel, likőrrel, habbal, eperrel, meg ki mivel. Majdnem mannai:)
S csak dumáltunk, dumáltunk, annyira kellett ez már, nekünk. Meg megérdemeltük, úgyhogy a folytatást is megdumáltuk. Ez jár nekünk, nemcsak a szánk.:) S persze, mikor már azt hittük, elég lesz, még és még kértünk és nem hagytuk, csak nyaltunk-faltunk. Azt hiszem, ellensúlyoznunk kellett az utóbbi idők sz*p*sát. Mert, szoptunk rendesen, állandóan és kitartóan. Nem akartunk beszállni a szokásos hivatali b*sztatásba, alá-fölévágásba, fúrás-faragásba. S továbbra sem.:) Így aztán jót nyaliztunk, csak úgy a magunk örömére.:)
Csevelyünk folyton kacarászásba hajlott, komolyan mint, az éretlen csitrik:) De: Jólesett! Mindünknek! S még ezzel nem volt vége, jöjjön, aminek jönnie kell. Kiderült a legkisebbünknek nincs egy rongya sem.:) Gondolhatod, egy rongya sem, nacit kell venni, de azonnal! Én szóltam a csajoknak, hogy nagyon sz*r lesz velem, utálok vásárolni, nem vagyok partner.Legalábbis jó nem, ehhez képest, viszont ha lehet, még fokoztuk a hangulatot, mindent fölpróbáltattunk a csitrivel:) Sőt még én is fölvettem egy csilivili feketét, amit szégyenszemre meg is vettem. Adrikám, te ezt érted.:)Isteni délután volt! S közben sun is shining:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése