2012. január 21., szombat

Napra nap:)Annyi történt csak, hogy a folyamatos élet nem engedte az archiválást.:) Viszont előkerültek elfekvő képek. Nem is akármilyenek. Azok,melyeknek történetük van.:)
Először is a golyók: a kókuszgolyók. A dolog úgy esett, hogy szabadnap volt az suliban, a téli szünet utolsó napja, így Rékával sütit készítettünk: egy valódi recept alapján kókuszgolyókat. Mértünk, gyúrtunk, görgettünk, formáltunk, hempergettünk, s a végeredmény igazolt bennünket. Levi csak gyűrte befelé.:)
Na és a nyári szülinapos képek. A telefonomról mentettem, nem is tudtam róla, hogy van, hiszen sokáig rossz volt a telefonom. Ez bizony az a képsorozat, ami a szívem csücskéről készítettem, a függetlenség napján. Mivel nem édesszájú, így a sós tortával nyomultam, készítettem egy igazi sajtos-húsos pitetortát, nem is nagyon akarta fölvágni.:) De aztán csak.
Az utolsó képek pedig az állandósulni látszó virágözönünkről szólnak. Két-három hónapig virágoznak az orchideák, de már bimbós a jácint, a korallvirágok minden színben pompáznak, sőt a csodás pálcika kaktusz is megörvendeztetett bennünket.:)
Ja, és a csodás tükrös kép: elmentünk turizni, ami nem volt egyszerű, hiszen nem vagyunk egyszerűek.:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése