2011. augusztus 7., vasárnap

Éjszakák és nappalok:)Drágám, ahogy nálad is, a munka folyamatos és állandó.Időnként megalszunk és lazulunk, egy kiragadott röpke óra a barátokkal, s már jó is. Mondjuk tábortűznél sütött isteni füstölt szalonnával. Persze a baráti csevej elmaradhatatlan. S időnként extra örömök is érnek. Mondjuk ez az idei, ez nem nyár. Csak a neve. Májusban 37 fok volt, júniusban 15-18, sőt volt egy hét, majdnem begyújtottunk. Ez persze kiscsillagunk miatt volt, a nyamvadt gaposvári évek tették ezt vele.De csak nem fűtöttünk már szégyenszemre. Becsuktuk az ablakokat és szépen temperálódott a ház. Aztán csak nem fázott senki.
A helyzet az, hogy újabban már csak egy rohanás és belekapás a hétvége. Folyton valakivel belekapunk valamelyik végébe, aztán ki tudja mikor folytatjuk. De majdcsak kialakul. Gondolom most vagytok a nagy almában:) Hát jó lehet neked. Már ha lejutsz a munkád miatt. Én is csak így vagyok. Annyi jó program van, de nem jutok el. Egyedül a hastáncot nem hagyom. Viszont intézni csak ez időpont jó nekem. Na mindegy.
Kialakul majd előbb, vagy utóbb, most amúgy is elszégyelltem magam, itt írogatok, ahelyett hogy dolgoznék. Na majd reggel:)
Puszi, csók anci:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése