2011. július 2., szombat

Szabadság enyhe mámora:)Végre, végre...:)
A képek majd később, drágám, mind benne van drágaságom gépében, s eltűnt a fütyim, már mindenhol kerestem, de nincs. Igazán nem is értem, nem szoktam elhagyni semmit, és határozottan emlékszem hol hagytam, ahol hűlt helye. Szóval valakik azt hitték, fontos dolgok vannak rajta, ami igaz is, na de mégis már: ez milyen?! Fátylat rá.
Végre kitört az enyhe mámor, fokozva a mindennapok élményét. Most jöttem csak rá, mennyire szükségem van teljes kikapcsolódásra, otthoni nyugalomra, kertészkedésre, főzőcskére, sütögetésre, varrásra és minden egyébre, de legfőképp a barátaimra.:)
Így aztán nem csoda, ha hazaérve minden csoportos program elsőbbséget élvez. Persze az önkénteskedés is belefér. Falunapi hennafestés:)előtte -utána isteni rétesek a Sokadalomban. Volt ott minden, még pacalos rétes is, a csirkepöris mellett. Úgyhogy végigkóstoltuk.:)Na meg a hennafestés...Újszentivánon először Gyuri ötlött a szemembe:) Viszont olyan hideg volt, hogy a farkasok sem ordítottak. Talán még nálad sincs ennyire hideg. Nem is emlékszem júliusi öt fokokra. Úgyhogy közben magunkra vettünk mindent, amit vittem, sőt még Zsuzsi is hozott egy szvettert. Majd meg fagytunk, ráadásul jeges volt a szél, s valóban jégeső is esett, csak épp otthon, mint később kiderült. Szerencsére nem történt baj.
Festettük a mintákat, nagy siker volt. Jól elbeszélgettünk Zsuzsival, ott sincs még változás, hacsak az nem, végre nyugdíjas lett. Nagyon csinos nyugdíjas. Negyven év az negyven év.:)
Holnap is ez lesz, persze közben esténként Mórán csak megnézzük-csápolunk a koncerteken:) Tegnap Rúzsa Magdi, ma Csík, holnap Cipő, így aztán csak elleszünk valahogy:)
Ja és a képek, a csodás egyformák: persze drágaságomnál születtek, három egyforma fekete kispindur ica:)Mert, biz nálunk sajnos nem maradtak meg, olyan kis nyámnyilák voltak. vagy túl picik, ki tudja.Pedig ügyes a icamama, de mégis. A csodás levelek, pedig az avokádó magjából nyíltak, mert ugyan nem reméltem, de csak addig locsoltam, míg csak kihajtottak.:)
No csók, és vigyázz magadra:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése