2010. december 31., péntek

Szilveszteri mulatság 2010 virtuális Guettával:) /éljen a XXI. század!/













S valahogy ez az év kicsit gyorsan véget ért.:) alig kezdődött el, máris nyakunkba szakadt a karácsony. Épphogy fölkészültünk rá és a családi idillt formázó együttesünk élvezte az együttlét örömét, de máris elmúlt. Az isteni középsőnk is csak épphogy itthon volt. Mire megbarátkoztunk a káoszelméletével, máris vonatra tettük újra. Persze tudom, hogy ahogy haladunk előre az időben ez egyre többet lesz így, de :)
Na de a vágyálmok nem mindig válnak valóra. De az is igaz, hogy ez az éve hozta el a legnagyobb álmom teljesülését:)) Csak merészet és nagyot kell álmodni, ahogy te is állandóan teszed. Persze vannak állandó keresztbetevők, és időszakiak, de ez is csak fontos lépése a bizonyítékok által megerősített igazságnak. S "amitől nem halsz meg, attól erősebb leszel", valamelyik akcióhős mondataként méltóan jellemzi a mai nap kulcsát.
S persze eljött az év utolsó napja is, hogy újra baráti karéjban élvezzük egymás társaságát. S ez tudod, isteni buli volt, ahogy szokott. Ráadásképp nemcsak karácsonykor szakítottunk a harmincéves családi hagyományainkkal- lásd a gesztenyés pulyka helyett aszalt szilvás csirke - ez a vonal továbbgyűrűzött az óévbúcsúztató partin is. Új kreációk új időkben, a változás gyönyörködtet, ahogy már az ókorban is megmondták a tutit. Olyan receptet kaptam Hencsikétől, hogy elaléltunk. Húsgolyókat formáztunk pikáns fűszerezéssel, egy kis aszalt szilvával, fahéjjal, gyömbérrel, chilli paprikával, mártogatva a csodás fokhagymás-fűszeres szilvaszószban. Igazi parti finomság. Mindenkinek ízlett. Na és a zene:) A szokásos őrület. Jó csevej a barátokkal, tánc, pezsgő, éjféli himnuszéneklés, ugyan nem a homokos Bora Borán, hanem csak úgy az otthonunkban 2010-ben, a mai Magyarországon...
Szóval neked is boldog új évet, te időutazó!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése