2010. december 26., vasárnap

Hó, hó, hó...s ami mögötte-alatta van







Drágaságom, a helyzet változatlan. Újra két napja esik a hó, viszont rendben levizsgázott a pindurlány:): hazavezetett hóban, ügyesen.:)Gyakorlatilag kb. harminccentis már nálunk. Nagyon szép, lehet angyalkát csinálni, Negróval hemperegni, hóembert építeni, s remek hócsatát vívni.:) Ma megyünk is, megtesszük mindet.Főleg a Levivel, meg a Rékával.:) Az előrejelzés szerint viszont, mire jössz, már elolvad, s remekbe szabott tavaszias 13 fokok lesznek, sőt bőven a pluszban. Ilyen tíznapos etápokban hol tél van, hol tavasz, hol nyár. Valamelyik nap 18 fok volt a teraszon, de tavaly karácsonykor is volt egy nap ilyen. Szerintem, aki kibírja a hőingásokat, az megmarad. Csak sajna a szívesek: ők nem nagyon. Anci tesókája is benn van a kórházban: lábon kihordott egy infarktust. Az idő meg nem nagyon használt neki, hiszen a hőingások megdolgoztatják nagyon e szervet. Nem tudunk többet, nem sikerült fölhívni most karácsonykor Hugit, így közelebbit, új információkat én sem ismerek. Szerencsére erős, makacs szervezet: mely remek párosítás, így reméljük rendbe jön. Egy miatt aggódom, hogy szíves-érrendszeri a leggyakoribb halálok, jóformán mindenkinél, sajnos. De az iwiw-en eszmét cseréltünk, jobban van már Margó, hál'Istennek. Majd ma újra megpróbálom fölhívni őket.
Na meg ez a telefon. A XXI. században, ugye: olyan érdekes. Van ugye, a hologram, na meg a tengerentúli hívás, Skype, meg a bőr alatti bankkártya, a látványtrükkök, meg persze a HAARP, s akkor a telefon nem vevödik föl. Érted.:) Mert végül is adott minden fontos, lényegi része: van vonal, a lehetőség, hogy hívjad, van mobilod, meg a másiknak is, meg a kártyán lé is van: s akkor, kicseng és nem veszik föl. Hihetetlen. Nyilván, ma mikor szinte sokan ezzel alszanak, nem veszik észre a hívást. Olyan ostobának tartom a hozzáállást. Mert megértem én, rosszkor hívom: éppen dágványoz a mosogatólében, vagy vezet, vagy gyerkőcöt fürdet, vagy éppen életet él, ne adj isten a vagy akármi, na de nagyon okos jószág a mobil: van rajta egy gomb, kilistázza a nem fogadott hívásokat és a zöld gombbal egyszerűen vissza lehet hívni.:) Őrület ez a technikai fejlettség. De ilyen nem fordul elő, mondjuk az is igaz, hogy csak egyesekkel. Te is tudod, kikkel. Csak virtuálisan tartjuk a kapcsot. Végül is virtuálisan nagyon családias, egyébként meg család a seggem.:((( Szóval érted, de nem izgat, különösebben. Mindenki úgy hülye, ahogy és amennyire akar lenni...Amúgy meg nem véletlen vagyok kommunikáció kutató, hogyne érteném a lényegét:) Csak ezek az idióta körítések ne lennének, tök fölöslegesek. Végül is még a legbutább paraszt is veszi az adást. CSak az ígéretem: tudod, Mamcinak megígértem, hogy vigyázok, helyette is rájuk: engem csak ez aggaszt. Viszont egyet megértettem, nem lehet mindenkinek segíteni, nem is kell. Boldogulnak szépen, vagy randán, de mindenképpen. A maga harcát mindenkinek magának kell megharcolnia.
Mert ez így van elrendelve..van a gondolat, mely roppant makacs dolog, az aztán befészkelt az agyadba, és elhatalmasodik szépen, átvéve az irányítást: nem tágít, egész addig míg mindent átalakít...s visszatérünk Hamvashoz:"Így tehát kezdetben van a szó, amely a gondolatban elhatározássá lesz és a tettben kitör. " Vagy az Eredethez, az ötlet, mely gondolattá fajul, s elhatalmasodik, mint egy burjánzó rák és felfal téged...
Ma ilyen filozofikus a reggelem,de elmúlik, ámbár ? nem hinném...
No csók, drágaságom! S ne légy jó, nem éri meg:)
Anci

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése