2010. szeptember 12., vasárnap

Névnapi buli 2010, sajna nélküled











Hihetetlen módon, az előző este összedobott somlóin kívül nem tettem a lábam a konyhába, minek is tettem volna: volt egy tündérünk egy saját termésű:)
Így aztán megfáradva hazatérve a munkából már sült aszalonnába göngyölt máj, a szárnyas csevapot meg a zöldségekkel együtt grillen pirult és csak a tésztasálátát dobtuk össze a Melittával. MAjdnem tele lett a ház. Még Istvánka is megjegyezte, hogy többen vagyunk, mint szilveszterkor, s mindenképpen szilveszterre is kéne ez a tömeg:)A kritikus, mármint a tömeg:) Niki szerint, olyan volt nálunk, mint a művházban, a falnál is álltak szépen sorban.:)Minden nagyon finom volt, s mivel hangsúlyozottan táncos buliba szólt a meghívás, azonnal ropni is kezdtük:) Jó, hogy egy akaraton voltunk:)Jól eldumáltunk, meg a cigisek kint váltották a világot épp meg, mi addig megtettük a szívünkért , amit lehetett:) Aerob edzés volt a javából. CSak a jelen zenéi:)Istenien éreztük magunkat, kicsit tomboltunk újra...meg újra, s tudod, még a szesz sem kell hozzá. Csak a zene:))KEtten nem jöttek csak, akik nem mentették ki magukat, de biztos közbejött valami.Viszont Anita új sráccal állított be, körbe is kukkoltuk: elég jól állta a sarat a tanárbácsi:))
S persze megnéztük a képeket is, ha láttad volna mennyi csaj ugrott föl Ágica képei láttán, ott tolongtak a képernyő előtt:))
Úgyhogy tényleg csak te hiányoztál, de megértjük: mi se jönnénk haza onnan:))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése