2010. szeptember 13., hétfő

Cicahegyek





Adrikám, nem elég, hogy három kiscica született,megjegyzem, elég rondák:) még nincs kép, nem fogja a film őket:)
De most mi történt:a névnapi buliba a lábán ballagott a Heni után egy kismakka, tiszta csont-bőr, de szinte pont olyan, mint a Mokka, csak harciasabb. Persze az összes lány ajnározta, élükon Aninával, gondolhatod, így aztán MAnyika lett, ami újabb családtagot jelent.HAsManyika módosítva, hiszen két lábon járó pocak:) Egyelőre mindenki fúj mindenkire, de hát ez már csak így van macsberkekben.
Egek, hat macs, most gondolok bele.Mi lesz itt?? Hát a kicsiket el kell ajándékozni, mindenképp:)), ráadásul mind lány:), még a HAsMAnyi is?!! Viszont roppant hasonlatosak egymáshoz a Mokka és a HAsManyi:): lehet a papa mindenfelé koricál? Szerencséjük a férfiaknak, hogy ennyire nem mindig látszik a bébiken a papi vérvonal, mennyi galiba származna belőle?
NA és szegény ebünk: meg se kérdeztük, csak még több nyávogó istennyilát hoztunk, akik szégyenszemre bepofátlankodnak a táljába. Szerencsére azért nem hozta rá a frászt a kismakkára, így egész belemászott a táljába, a cuppogós csont mellé. Gyorsan kivettük, nehogy a húst lássa benne:)
...s így élünk boldogan, egyszerre rengeteg sokan...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése