2010. május 2., vasárnap

MBB 2. eresztés











Szóval a buli sem volt rossz.:) Mindenki nagyon jól érezte magát. Csak a nászjelöltek voltak újak, de föltalálták magukat gyorsan. Már a ballagás napján is kirúgtunk a hámból, a Kárászon ettünk, mivel a ballagás miatt egész nap bent voltunk. Ez a déli ballagás, hát nem izgalmas, még szerencse, hogy nem esett. viszont jó meleg volt. Az első nyárias nap.
Majndem elfeledtük, hogy május elseje jön,még jó hogy szólt Leona. Így aztán sör is jutott a vendégeknek. De majdnem nem.:) Viszont sütit nem sütöttünk, egyzserűen nem volt rá időnk. De szerencsére kebelbarátném hozott kókuszgolyókat, megmentve a renomét, meg Ancsika is egy tejberizses gyümölcstortát, nagyon könnyű és fincsi volt.:)
Az ünnepelt meg sütött egy kis ropogtatnivalót. Jó rendesen voltunk. Na ja az összeszokott kiscsapat.:) Mindenki befutott. Jó sok finomsággal vártuk őket. Apád grillezett, pulykát hagymával- gombával, tárcsán,meg a csirkét befűszerezve, jól megérlelve sütötte meg, póréhagymás krumplisalit,meg kukoricasalit, meg a te általad meghonosított céklasalit adva föl hozzá. Háromféle pálesz emelte az est fényét. Jó kis törköly, barackágyon,na meg szilva aszalt szilvaágyon, és mézes szilva is.Fogyott is, csak a bor nem. De éppen az előkészületkor vettük számba, hogy jobbára sörös a csapat.:)
A tánc elmaradt most. Az asztalokkal beterítettük a teraszt teljesen. Kiscsibéket nem hozták el Robiék, mamáztak,mivel már a Levibaba is dolgozós. Bölcsibe jár, Évi dolgozik. Hát ahogy ígértük, éjfélig:) De abban már a pakolás is benne volt. Most már reggel van, készül a kiscsibe, drukkal, meg stresszel, de nem lesz semmi gond, hiszen minden a fejáben van úgyis:)
Amúgy meg megtettünk mindent, hogy az egészségünk rendbe legyen, mertannyit nevettünk, hogy a könnyünk csordult. Azt tudtad, hogy a nevetéskor azok az agyterületek válnak aktívvá, amit a kokain is stimulál, ennyit a szerekről:) Elégcsak nevetni ésmár be isvagy állva:))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése