2010. május 12., szerda

Jégeső és Jim Morrison est






Drágaságom, ott messziben, képzeld el, olyan jégeső zudult le kicsiny falunkra, hogy ilyet még nem láttunk. Eleinte mogyoró nagyságú jegek, majd dió nagyságú potyogott eszméletlen mennyiségben.Be voltam rötyizve. Már csak az üvegasztal miatt. Aggódva lestem, de szerencsére kiállta a próbát. S természetesen a juharok is szerencsésen fölfogták a javát, csak a tetejét csipkézte rojtosra, de alattuk minden szépen megmaradt. el sem tudom képzelni, mi lehetett a földeken, de nagy pusztítás. Egyből megnéztem a biztosításunkat kiterjed-e, de még szép:) Viszont úgy leesett a hőfok, hogy durván 28 fokból egyszerre lehellet-látszós 12 fok lett, hiába, aki megéli, túlél:) N_álunk csak így megy, egyik nap negyven aztán 10 fok, télen is volt egy nap, hogy durván 18 fok volt, és másnap mínusz 15.
Nálunk csak így csendesen zajlik az élet, csak a hivatalokkal nem stimmelnek a dolgok. Szóval adópapírt kitölteni a neten annyit jelent, hogy még hülyébbnek érzed magad minden újabb alkalommal. És mindig van alább. Ámbár egy sikerélményről is beszámolhatok: hibamentesen piros és narancspontok nélkül kaptam az ellenőrzést. ez eddig csak sokadszorra sikerült, de most ilyet is átéltem.A munkám szépen alakul, hál istennek rendben mennek a dolgok, még az is lehet, hogy a számlákkal utolérem magam. Nyárra. De ez mindig így volt, tehát meglepi nincs benne. Szurkolj nagyon ötödikén megyek nyelvvizsgázni, és hetedikén lesz a narratívás államvizsgám. most már kezdek izgulni, de a jövő héten a tanárnővel próba államvizsgát tartunk. Bemutatom a ppt-t és lehet kérdezni tőlem.Tavaly is így csináltuk a kutatócsoportban, és mindenki ötösre államvizsgázott.

Más. Sajna a Gabi nem tud segíteni, azt mondta csak a logisztikában ügyes, a szervezésben,technikai dologban nem tud segíteni, ők nem foglalkoznak alkatrész értékesítéssel.

Ami viszont izgalmas: Aninával a vizsgák szorításában beiktattunk egy lazulós kétórás programot. Jim Morrison est volt a Pinceszínházban. Nagyon jó volt, ezek a szövegek igen találóak, nagy költővé válthatott volna, ha fiatalon meg nem hal. Igen szeretem a Doors-zenét. Ez most kiderült. És szerencsére Anina is:)Mert kapható:) Minden jóra:)
Te is vegyél részt amin csak lehet, ez itt az élménygyűjtés helyszíne.Hogy nagymamakorodban is legyen miről mesélni az unokáknak:)
Csók: Anci

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése