2010. február 10., szerda

Új köntösben




No,ahogy ígértem, felteszem a képeket az új köntösünkről:)
Szép lett nagyon, nagyon visszafogott színvilág,kicsit elegánsabb, de mégis arisztokratikus beütéssel:) nekünk tetszik:).Igaz, hogy a konyhát kértem, de a nappalit kaptam, tudod hogy van ez apádnál:) Azt mondta, a konyha még ráér, el nem szalad. Viszont a nappali nem várhat, merünk mi vitatkozni???
Tudod, hogy nem. Szombaton kész is lett, Egész nap és szép:) Mondjuk hagytuk, hiszem a Déris szalagavató miatt a picilepkénk alukált, szép volt nagyon, a héten végre kész lesz a ruhája:) De a legfontosabb, hogy szombaton egész délelőtt nyelvvizsgázik az egyetemen, nálunk a btk-n, ketten mennek, biztos nagyon ügyesek lesznek. NAgyon készül. És végre megszültük a felvételi papírokat, Niki is, úgyhogy mindenki lenyugodott,ami van megvan, a többi meg majd a pontokon múlik. Félni nem kell senkitől:)
Elképesztő élményem volt,képzeld eljárok a tudásmegosztó platformra a szervezetfejlesztőkhöz, a szervezetfejlesztő doktori iskolát céloztam meg, na ki mellé ültem, nem találod ki, a vezetője mellé:)) Tudod a helyezkedés a legfontosabb:) Milyen jó volt okosok között épülni:) Hihetetlen, úgyhogy mindent bele kell adnom. Az új állásom is nagyon tetszik, méralig várom,hogy élő ügyféllel találkozzak:)Szinte dobrokolok, mint a lovak:) Imádni fogom, a csaj,a mentorom, olyan,mintha minden a kisujjában lenne, jó érzés megtanulni tőle a csínját-bínját:)
Majd folytatom,te meg csak elefántolj, tevegelj, bámulássz, hogy mi is ámuljunk és bámuljunk!
Pusza:Anci

4 megjegyzés:

  1. Jajj de szep lett a lakas...neztem a kepeket... mondjuk ez nem volt ujdonsag... de jo lesz majd nyarra hazamenni... hmm... de csak egy kicsit:) ...Picilepke ugyes biztos, es milyen szep, foleg majd a szepseges ruhajaban! En mindig is tudtam, hogy menni fog a nyelvvizsga meg az erettsegi faszan, csak ne aggodna annyit! En is mar elkezdtem az olaszt tanulni, nem lehetek alulmuvelt, hehe ...La bambino mangia...
    Arra gondoltam, hogy atruccanok Dincsihez Dublinba, mikor megyek haza, most erdeklodom, de ha nekik jo, szerintem menni fog, ugyhogy lehet, hogy eppen csak hazaesek a szulinapomra:)Puszakos

    VálaszTörlés
  2. No kicsim, ha még itt lakunk, tudod, nálunk hogy megy:) De szólunk nyugi, addig megtartjuk:)
    No csókok:)

    VálaszTörlés
  3. ...úúúú..megyek jövő hétvégén lecsekkolni, hacsak nem szervezik be az utolsó csopitalit akkorra... nem szeretem ha az én időmmel babrálnak... sokat melózom nagyon, előbb utóbb meggazdagszom...:) na jó, nem, a csakramedálom hajt engem előre, meg a célok, a tervek, így jó dolgozni, valamiért... most élvezem... kezemben tartom az életem:)

    VálaszTörlés
  4. kezedben az életed:) ez tetszetős:)

    VálaszTörlés