2010. január 28., csütörtök

Csendélet valódi ötévessel




Pihenő a zöldben, milyen kár, hogy most minden fehér:) Bizony Adrika egyszerűen ilyen soká még nem hordtam a medvebundát a Docker's bakanccsal, már azért unom. Utoljára akkor volt ilyen hosszan hó és tél,mikor a második házba beköltöztünk. Emlékszem, nem jött meg időben az tetőtől-talpig ablak a nappaliba és félméteres havat lapátoltunk ki onnan. Mert persze hófuvás is volt:) istenem de rég volt, 95-ben,mintha nem is ebben az évezredben lett volna:) Egy másik féltekén. Hogy örültünk, a középre hordott butorok körül táncoltunk, mint az őrültek, pedig a feketeleves még utána jött. Igen régen volt. Tán igaz se.
Viszont befutottak tegnap Éviék. Tudod csak kimentette magát, mert nem jött a buliba,pedig miatta halasztottuk erre az időpontra:) No de sebaj! Hozta a csibénket, persze csak egyet, nem is értem. Imádjuk Rékát. Képzeld ő egy valódi ötéves! S az első szülinapi buliján 11-ig fennmaradhatott:) Nagyon jól sikerült. Sok pajtása ott volt, és rengeteg ajándékot kapott! De a legjobban a sokáig fennlevésnek örült, na kire ütött ez a gyerek??! képzeld kapott saját tv-szerű dolgot, egy monitort adatkártyával, csak 5 film fér rá: most az Arielle 2, meg a Toy sztori2 a sztár, végtelenítve bírná, de néha csak lekattan, tiszta Nikis:)) megbabonázzák a színes képek,és csak folynak le a képernyőről, viszont soványabb,mint valaha,kezd nyúlni-lányosodni, s nem nő ki a királylános korszakból szerintem soha,bár ismerünk ilyesmit nagyban is,nézz Anitára:)) A buliba még műszempillát is ragasztott és mindene a leutolsó divat szerinti és Londonból való:)) Édes volt, ahogy Hencsikével tomboltak:)

2 megjegyzés:

  1. ...Reka baba, csokok...mire hazaerek, meg sem ismerem oket, akkorat nonek...na de majd az Anyjuk csak bemutat nekik:) ...jaj tenyleg, udvozlet a Farkaseknak is...hehe:)

    VálaszTörlés
  2. Átadom, viszont a Levibaba, olyan gyors, le se tudom fényképezni:)

    VálaszTörlés