2009. december 27., vasárnap

Pindurok, avagy kari Éviéknél is






A pindurok jól fejlődnek-megdicsértük apjukat-anyjukat. Meg vagyunk elégedve a nevelési szisztémával. jót derültek rajtunk,mikor kitört belőlem a kommunikációkutató: mondván, hogy jól koordinált a mozgása a Levibabának, és szépen artikulál:) Édesek voltak, úgy szalad a Levi,mint egy motolla,egyik percben itt,másikban ott, na meg az apcikája:) Te az az öröm, mikor meghallja apcikája hazaértét: rohan az ajtóhoz,befordul, betolat apa ölébe, s hagyja, hogy jól megszeretgesse:))) ilyet se láttunk még, nagyon aranyos. Azt mondja Robi, olyan bújós,mint egy lány, s persze a Réka sosem volt ilyen. Robinak új munkahelye van, képzeld olyan szerencsés-előrelátó volt,tudomár régóta keres, kutat, cv-ket ad be, s november 30-án behívták szegedi Pellini lerakatba, s másnap már dolgozott. Aznap fölmondott, s délután fölmondtak 15 volt kollégájának.Nagy mázlija volt.Így a Pellini képviselet vezetője,nyugisan 8-4-ig, viszonylag keveset utazik, sokat van itthon,kicsit hízott is, tudod a nyugalom. Úgyhogy,most fogyi van.:)De sokkal nyugodtabb:) és mindenki:))A Réka megörült nekünk nagyon, tudod annyira édes, még tart a rózsaszín királylányos éra, tudod, még hófehérkés gyerekparfümöt is kapott,almaillatút,na meg a kivetítő, temég olyan nem láttál: kis kamera,persze elemes,van hozzá egy pár kerek kis film, tekergeti és kivetíti a falra,megőrülsz:))) Levi meg imádja a mozgást, úgy szalad,hogy nem bírod utolérni, nem sokat beszél, de csibészesen mindenben benne van, s úgy néz ki,a könyvek iránti vágya hasonló,mint Rékának. Olvasósfajta mindkettő. A Réka nagyon jókat kérdezett a Nikitől,csak dűltünk aröhögéstől: Niki mikor nősz már föl?? Megmutatod majd a kisbabádat?? És mi lesz a neve?? Ezen elpörögtek egydarabig. De kiegyeztek Lívia, Eszterben, s Réka kinyilatkoztatta, hogy neki egy fia és egy lánya lesz, lehetőleg ikrek, és Levi lesz a fiú. Haláli volt. Nagyon nagylányosodik:))
Majd kedden jönnek,mert most rápörögtek a vetítésre,kaptak karira olyan vetítős filmeket, de bedöglött a vetítőjük,úgyhogy odaadjuk a miénket.

2 megjegyzés:

  1. Anyaaaaa, egyél ginzenget, mert Hanna lesz és Viola, és keversz dolgokat, nademindegy:)

    VálaszTörlés
  2. jól van eszek ginzenget:))De az a helyzt, hogy a Melitta szalonnacukrainak a hatása alatt vagyok taljesen, elment az eszem:)

    VálaszTörlés