2009. december 27., vasárnap

Karácsonyi munkálkodás






Nagyon jól teltek az ünnepek,ma jönnek az Éviék:)a pindurokkal. Egyszerűen le kell fagyasztanom az ételkompozíciókat,mert túl sok lett a kaja. Ámbár felenannyit főztem,mint szoktam. Nálunk, itthon,mindenki gyakorolja a mértékletesség elvét. Senki sem akar kellemetlen érzéseket, és egyáltalán nem azért élünk, hogy együnk. Niki beindult meglepetéseket varr, csodálatos banánzöld színre festette az anyagait, és ágyneműgarnitúrát varr Emilnek, meg Dudosnak, kicsit anyázik, tudod a finesse már nem fineszes,vannak gondjai a szálfeszességgel,meg egyébbel. Van jó nagy cérnánk, csak épp nem lehet rárakni. Azt gondolom, egy nagy generál ráférne. Amúgy is Évi is szeretné megcsináltatni a varrógépét, úgy ketten ha kihívjuk, akkor olcsóbbra jön ki. Bár Évi varrógépe, szerintem,magától megy, valami álom, varrtam vele:)) Lehet, hogy 30 év után új varrógépet kéne vennünk?? Az Adrián meg annyira megirigyelte a babzsákfotelt, hogy mindenkit meginterjúvolt, ki varrna neki egyet?! De Niki túl sokat dolgozik, Anina tanul és dolgozik, a végén én maradok.... Anina nagyon büszke magára, anatómiából négyest kapott:))???!!! és csak három napot tanult. hát tudod,hogy van ez. Most gondolkodik azon, hogy még tanul, ha itt végez. Persze nem mindenki boldog ettől. Jocó, azóta hízott 5 kilót,mióta Anina nem főz, csak tanul:)
Szóval a dolgok haladnak szépen, te meg csak áztats magad a piszkos vietnámi tengerben, és süttesd a hasad!

4 megjegyzés:

  1. Na hol is kezdjem a kommentet... eloszor is akarok kepet a pindurkakrol! Pipik nagyot nottek, mi? A bananzoldet meg imadom... meg egyaltalan mindenfele zoldet... ugye erted, Nikike... szep lett...hajra, aktivkodjal csak:) varrogepet meg ujat kene venni, nem hiszem, hogy meg tudjak javitgatni... Na Aninaeknak csokok kuldetik!

    VálaszTörlés
  2. hát igen, ezt mi is megállapítottuk: új varrógép kell!!! nagyon klassz lett az ágyneműgarnitúra az Emilnek:) s a színe, egészen kiváló, kaptunk egy kis párnát a klassz kiwizöld takarónkhoz:) a pindurokról egész fotósorozat lesz.

    VálaszTörlés
  3. nah anyum, Zsoltnak nem én varrtam, ő vett, hanem a Ferenc kapott még ágyneműt...E. meg tegnap vitte el a sajátját, de az nem aji volt, anyagárban dolgoztam, a munkadíj barátnak nincs felszámolva, de mondtam neki, hogy híresztelheti csak dupla-tripla áron
    :) és tetszett neki minden:) Minőségi munkát várt és azt is kapott:)

    VálaszTörlés
  4. jaj drágám,nem tökmidegy:) Te varrtad, ez volt az ajándék, vagy nem?
    A minőség garantált, így is úgyis:)

    VálaszTörlés